Trainingen

Alice van den Berg en Marjolein van der Burgt verzorgen diverse trainingen voor zowel therapeuten als niet-therapeuten. Alle trainingen zijn ook gericht op eigen transformatie. In de trainingen voor therapeuten, leer je daarnaast de krachtige behandelmethode KwantumKracht toe te passen voor je cliënten. Een supermooie aanvulling op je bestaande/aankomende praktijk!

De KwantumKracht Basistraining is bedoeld voor therapeuten om de KwantumReset en KwantumReis te leren en hierin een cliënt te begeleiden.

Het vervolg op de Basistraining is KwantumKracht Waarneming. In deze training raak je nog meer vertrouwd met het werken in en met het Kwantumveld. Ook leer je informatie te ontvangen van het Kwantumveld en hoe dit toe te passen tijdens een KwantumKracht Reset of Reis.

In de derde training KwantumKracht Interventies leer je o.a. systemische interventies toe te passen. Deze training start in het najaar 2023. Meer informatie volgt.

De training KwantumKracht Vitaliteit is toegankelijk en toepasbaar voor iedereen. In 3 dagen leer je de methode KwantumKracht om je lichaam en je energiesysteem op te schonen en in balans te brengen en specifieke thema’s en gedragspatronen vanuit zachtheid te transformeren.

Reacties zijn gesloten.