Ervaringen KwantumKracht Waarneming

Dieper in chakra’s, auralagen en verzamelpunt

De basis is al super maar dit gaat echt heel veel dieper doordat je vragen kan stellen/testen wat wel en niet van toepassing is voor diegene die ligt. Je zelf hier in gaat ontwikkelen om aan te leren voelen/te zien/bewust worden wat je tegenkomt in het kwantumveld. Om hier taal aan te geven en te checken of dit klopt bij de ander of mogelijk wat anders ervaart. Het wordt meer interactie en er wordt bij jezelf aangeboord waar je kwaliteiten liggen.

Kwaliteiten die al langer verscholen liggen en waarvan je weet dat ze er zijn maar je kan er niet goed bij of je weet niet hoe. Daardoor kom je nu nog verder bij diegene die bij je komt voor een kwantumreis/reset. Daarnaast ga je ook meer bezig met verstoringen in bv de stuitchakra, waardoor komt het, wat zie je, ervaar je daar. Dus de verdieping zit ook in het verder en dieper gaan in chakra`s, auralagen en verzamelpunt.

Verdieping is het goede woord van deze training, dat is wat het ook echt brengt. Ik had niet verwacht dat je zoveel informatie kan krijgen uit het kwantumveld, wat iemand tot last kan zijn en waar je beweging in kan maken/krijgen.

Voor mezelf is het fijn dat ik steeds meer vertrouwen krijg in wat er naar boven komt, dat het er gewoon is en daar wat mee te kunnen doen. Daarin te bemerken dat er steeds meer puzzelstukjes gelegd worden in het kwantumveld of je eigen systeem waardoor het opgeruimd kan worden.
Geeske Broekert

Blij met mijn “nieuwe” ik

De training heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik heb weer nieuwe inzichten gekregen, zoals dat ik blijkbaar erg loyaal naar mijn moeder ben. Maar daar heb ik zelf wel last van. Ik kon letterlijk daardoor dingen niet hardop uitspreken.

Fysiek heeft het me opgeleverd dat mijn stoelgang verbeterd is. Dat ik vrolijker ben. Dat ik me lichter voel. Dat ik me minder vaak hoef te resetten. Nu nog een keer per maand ipv ’s ochtends en ’s avonds. Ik heb voor mezelf heel duidelijk dat ik verder wil in de voetreflex én als energetisch coach erbij. Want wat is dit een mooie tool erbij!

Ik ben vol vertrouwen én ervaar op zoveel momenten de hulp en de liefde vanuit het Universum. Heel dankbaar daarvoor! En ik voel me veel meer mezelf. Weet ik steeds beter wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik wil. Ik voel me sterker dan ooit. Wil zelfs een nieuwe garderobe, omdat dit niet meer past bij wie ik nu ben! Ik ben heel blij met mijn “nieuwe” ik!

Ik vind de training een mooie verdieping, omdat je nu veel gerichtere vragen leerde stellen. Ook betekenissen aan als iets te ver of te dichtbij staat. Of wat bepaalde symbolen betekenen. En ik blijf het bijzonder vinden dat er toch wel gebeurt wat er gebeuren moet. Of dat nou via de chakra’s is of via het verzamelpunt. Er gebeurt altijd wel wat.

Informatie ontvangen vanuit het kwantumveld

De training heeft mij weer heel veel gebracht: Vooral het bewust worden dat ik contact kan leggen met het kwantumveld en hieruit de informatie mag en kan ontvangen en doorgeven. Een geweldige ervaring!

En natuurlijk hebben ook weer de reizen die ik heb gemaakt tijdens de trainingen en het oefenen veel met mij gedaan en is er weer veel opgeruimd en nog in werking om opgeruimd te worden. Mijn persoonlijke proces heeft zich hierdoor verdiept, maar ook door de inzichten die jullie mij gaven in de gesprekken vooraf en na de lessen.

Deze training is een mooie aanvulling/ verdieping op de basistraining: Vooral om te leren hoe de informatie uit het kwantumveld te ontvangen/ de goeie begeleiding hierin en dit thuis te oefenen met de medecursisten en dit weer kunnen evalueren tijdens de zoom en de les. Deze informatie uit het kwantumveld geeft meer inzicht voor mij als therapeut maar vooral ook voor de cliënt. Dat vind ik echt heel waardevol en het mooie aan deze aanvulling/verdieping van deze training!

De meeste indruk op mij: Dat ik het kan! 😊

Heel goed in de trainingen vond ik de persoonlijke begeleiding. Jullie zijn beiden erg betrokken, voelen heel veel en begeleiden het leerproces en persoonlijk proces in mij heel goed. Het voelt veilig, vertrouwd en warm aan. Ook de sfeer in de groep was erg fijn onderling. Soms verdriet, maar ook op zijn tijd eens even lachen en dat hebben jullie ook mede bewerkstelligd.  Ook de meditaties die we samen met jullie deden waren erg fijn.

Woorden die mij te binnen schieten zijn: Verwondering, dankbaarheid en de zachtheid. maar grote effectiviteit van de behandeling.
M.J.

Zelfvertrouwen

In deze training heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Dat draagt nu ook bij als ik thuis een sessie heb. Ik straal dit volgens mij ook meer uit. Dat krijgt de cliënt ook te zien.

Wat het meeste indruk op mij gemaakt heeft, is dat zoveel naar boven komt, waar je soms totaal geen weet van hebt, maar dat dit toch echt wat doet met je systeem.
Marian Hodes

Wat de deelnemers over de trainers zeggen:

Jullie weten een fijne sfeer neer te zetten. Er is volop vertrouwen onderling waardoor we ook de diepte in durven te gaan. Daar zorgen jullie ook voor. Ik vind het fijn dat jullie je ook kwetsbaar opstellen en persoonlijke dingen delen. Zowel bij de kaartjes als bij de demo’s en tussendoor. Ik voel me heel prettig bij jullie en heb ook het gevoel dat ik alles kan delen. Jullie brengen rust, weten de energie de juiste kant op te sturen.

De enthousiasme en plezier en gedrevenheid straalde van jullie af. Dat vind ik erg mooi.

Lief, opmerkzaam, professioneel, duidelijk, veel kennis, goede feedback, vertrouwen, down to earth, ontspannen sfeer creëren.

Reacties zijn gesloten.