Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een eenvoudige en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel me elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename in je bewustzijn in een tijdsbestek van slechts 20 minuten.

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in de staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn.

De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Soul Body Fusion® workshop

In een workshop leer je Soul Body Fusion toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Natuurlijk ontvang je ook een Soul Body Fusion sessie. Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Je kunt deze techniek dan direct gebruiken om beter in balans te komen en beter te functioneren in je dagelijks leven.

Ook kun je de techniek inzetten voor je cliënten in je (toekomstige) praktijk. Als therapeut, coach of masseur, kun je Soul Body Fusion als bijscholing volgen. De workshop is geaccrediteerd door KTNO en GRO. Als je aangesloten bent bij de beroepsvereniging CAT, VBAG, BATC, NVST of VIV, dan telt deze workshop als officiële bijscholing (13 uren; 0,5 ects; 2 vcoins bij VBAG).

Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burnout, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD.
Echter, Soul Body Fusion is meer dan dat. Je helpt jezelf en je cliënt om door te groeien naar zijn of haar oneindige potentieel. Tijdens een sessie zorg jij er namelijk voor dat je cliënt ondergedompeld is in een hoog, geharmoniseerd veld. Dit brengt je cliënt naar een hogere trilling. Tijdens het proces
komt er meer van de zielsenergie in het lichaam.

De workshop wordt gegeven door Soul Body Fusion® Teacher Marjolein van der Burgt.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS (www.JonetteCrowley.com).

Soul Body Fusion® (groeps)sessies

Marjolein biedt ook individuele sessies en groepssessies Soul Body Fusion aan. Wil je meer balans in
je leven? Wil je goed omgaan met alles wat er om je heen gebeurt? Hoe zou het zijn om je volledige
potentie te leven? Dan is een Soul Body Fusion® sessie iets voor jou.

Soul Body Fusion helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen
levenskracht.

Reacties zijn gesloten.