Publicaties

Om je meer kennis en achtergrond te geven over het kwantumveld, het menselijk energiesysteem en energetische therapie, vind je hieronder een aantal publicaties, die ons werk ondersteunen.

  • Het verzamelpunt: ‘Een verzamelpuntlocatie liegt nooit’. Een interview van Frontier Publishing (maart-april 2011). In KwantumKracht werken we met dit verzamelpunt. De locatie ervan bepaalt de geestelijke en lichamelijke gemoedstoestand.
  • Wat (nieuwe) chakra’s voor ons kunnen betekenen. In dit nieuwe Watermantijdperk krijgen ook de chakra’s een andere dimensie. Omdat het bewustzijn verhoogt, worden nieuwe chakra’s actief die ons helpen verder te transformeren en los te laten wat we niet meer nodig hebben. Zo kunnen we echt vanuit ons hart gaan leven. Marianne Lucardie schrijft over haar kennis en ervaringen met de dertien (nieuwe) hoofdchakra’s.
  • Klaar voor een nieuwe tijd – Tijdschrift voor yoga juni 2020. Artikel over de 13 chakra’s.
  • De Waard, B. (2019, 15 april). Energetische therapie; achtergronden, theorie en effectiviteit. Den Dungen: Verbond Van Energetisch Therapeuten.
    In deze literatuurstudie van Merel de Waard vind je een overzicht van ontwikkelingen op het gebied van fundamenteel onderzoek in de energetische natuurkunde en naar energetische therapie (ET) in het bijzonder. Hiermee wordt de werking van ET begrijpelijk en is de behandelvorm gemakkelijker te plaatsen in de integrale zorg in Nederland.
  • Het zelfgenezend vermogen bestaat niet alleen uit chemische processen, maar wordt aangestuurd door energie. De verbinding tussen energieveld en lichaam is concreet, tastbaar en van vitaal belang voor een goede gezondheid. Lees hier het het hele artikel dat is geschreven door Merel de Waard en gepubliceerd in Vakblad Natuurlijke & Integrale gezondheidszorg van september/oktober 2021.
  • Hoe energiewerk en gezondheid elkaar beïnvloeden – Bertien van Woelderen. Uit TranceArt nieuwsbrief 29 en 30.
  • De meervoudige mens – Bertien van Woelderen. Essay.
  • Epigenese: over bijzondere vondsten en ontwikkelingen binnen de genetica – Bertien van Woelderen. Uit Teth 2007- 4- december.

Reacties zijn gesloten.