KwantumKracht Basis

Wonderen bestaan!

KwantumKracht is een energetische methode om vanuit verbinding met het kwantumveld genezing in te zetten voor je lichaam, geest en ziel en om weer lekker in je vel te zitten!

In de driedaagse basistraining leer je zowel het hele energiesysteem opschonen (verzamelpunt, auralagen, 13 chakra’s, link met hormoonklieren) als reizen op thema’s en klachten, zowel voor jezelf als voor je cliënten. Met als doel lichaam, geest en ziel oude levenspatronen – veroorzaakt door trauma’s, gebeurtenissen en/of onverwerkte emoties – op te laten ruimen. Nieuwe gevoelens en levenspatronen zet je in vanuit een zachte transformatie.

De KwantumKracht Basistraining leert jou de basis van een KwantumReset en een KwantumReis uit te laten voeren en hierin een cliënt te begeleiden.

De Basistraining is KTNO en GRO geaccrediteerd. Als je aangesloten bent bij de beroepsvereniging VBAG, CAT, BATC, VIV of NVST, dan telt deze workshop als officiële vakinhoudelijke bijscholing (91 SBU; 8 vcoins bij VBAG).

Inhoud training KwantumKracht Basis

In deze training leer je werken met de KwantumReset en KwantumReis, twee onderdelen van de behandelmethode KwantumKracht.

KwantumReset

Het doel van de KwantumReset is het energiesysteem opschonen en helder maken wat de werking van alle orgaansystemen indirect beïnvloedt. Binnen het menselijke energiesysteem werkt KwantumKracht met:

 • De aura: de astrale, etherische, emotionele, mentale en spirituele laag
 • De 13 chakra’s: stuitchakra, geslachtsklierenchakra, zonnevlechtchakra, miltchakra, hartchakra, thymuschakra, keelchakra, kosmisch doorstromingschakra, derde oogchakra, epifysechakra, kruinchakra, transformatiechakra en transmutatiechakra
 • Het verzamelpunt: je leert het verzamelpunt te traceren en waar nodig op de juiste plaats te zetten. Dit verzamelpunt verschuift als er o.a. sprake is van ziekte, bij ernstige gebeurtenissen & trauma’s, in geval van straling of bijeen hoge mate van hooggevoeligheid (HSP).

KwantumReis

Doel van de reis is het menselijke systeem, wat vanuit holistisch uitgangspunt lichaam, geest en ziel is, oude levenspatronen -veroorzaakt door trauma’s, gebeurtenissen en/of onverwerkte emoties- op te laten ruimen. Je zet nieuwe gevoelens en nieuwe levenspatronen in vanuit een zachte transformatie. De cliënt kiest eigen onderwerpen/thema’s voor een reis. Dit kunnen zowel fysieke, emotionele, psychische of relationele thema’s of klachten zijn.

In de basistraining leer je o.a.:

 • Afstemmen in het kwantumveld
 • Vanuit eenvoud transformatie en heling inzetten voor jezelf en anderen
 • Wat energie is
 • Hoe ons energiesysteem in elkaar zit
 • Je leert over de overgang van het energetische naar het fysieke lichaam via de hormoonklieren
 • De KwantumReset, incl. verzamelpuntcorrectie
 • De KwantumReis
 • Je leert vaardigheden, zoals het formuleren van tekst ten behoeve van de Reis
 • Informatie te herleiden uit je observaties bij de cliënt tijdens de Reis
 • Je ervaart hoe je lekker in je vel komt en je leven in eigen hand kunt nemen en anderen hierin te begeleiden

Tot slot kun je werken aan je eigen transformatie tijdens de training!

Praktische informatie

De basistraining bestaat uit 3 hele dagen en 3 Zoomsessies, waarvan 2 tussen de trainingen in en 1 na de laatste trainingsdag. In deze Zoomsessies kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Deze Zoomsessies duren ongeveer 1-1,5 uur.

Data: Vrijdag 2 februari, vrijdag 1 maart en vrijdag 29 maart 2024. De data van de Zoom sessies worden in overleg vastgesteld. Deze vinden plaats tussen de trainingen en na de 3e trainingsdag.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Locatie: Volatile Nederland BV, Industrieweg 3, 8131VZ Wijhe
Trainer: Alice van den Berg
Investering: € 975 (inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide syllabus)
Max. 8 deelnemers

Data: Dinsdag 9 april, dinsdag 14 mei en dinsdag 11 juni 2024. De data van de Zoom sessies worden in overleg vastgesteld. Deze vinden plaats tussen de trainingen en na de 3e trainingsdag.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Locatie: Volatile Nederland BV, Industrieweg 3, 8131VZ Wijhe
Trainer: Marjolein van der Burgt
Investering: € 975 (inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide syllabus)
Max. 8 deelnemers

Reacties zijn gesloten.