KwantumKracht Basis

Deze KwantumKracht training leert jou de basis van een KwantumReset en een KwantumReis uit te laten voeren en hierin een cliënt te begeleiden.

Inhoud training KwantumKracht Basis

In deze training leer je werken met de KwantumReset en KwantumReis, twee onderdelen van de behandelmethode KwantumKracht.

KwantumReset

Het doel van de KwantumReset is het energiesysteem opschonen en helder maken wat de werking van alle orgaansystemen indirect beïnvloedt. Binnen het menselijke energiesysteem werkt KwantumKracht met:

 • De aura: de astrale, etherische, emotionele, mentale en spirituele laag
 • De chakra’s: stuit-, geslachtsklieren-, zonnevlecht-, hart-, keel-, derde oog- en kruinchakra

Dit deel van het energiesysteem communiceert via de meridiaanbanen, bekend binnen de Chinese Geneeskunde. Je beïnvloedt hiermee de werking op de hormoonklieren: bijnieren, eierstokken/testikels, alvleesklier, thymus, schildklier, hypofyse en epifyse.

Als laatste leer je het verzamelpunt, het bronpunt en de lens te traceren en waar nodig op de juiste plaats te zetten. Dit verzamelpunt verschuift als er o.a. sprake is van ziekte, bij ernstige gebeurtenissen & trauma’s, in geval van straling of bij een hoge mate van hooggevoeligheid (HSP).

KwantumReis

Doel van de reis is het menselijke systeem, wat vanuit holistisch uitgangspunt lichaam, geest en ziel is, de kans te gunnen oude levenspatronen, veroorzaakt door trauma’s, gebeurtenissen en/of onverwerkte emoties, op te ruimen en nieuwe gevoelens en nieuwe levenspatronen in te zetten vanuit een zachte transformatie. De cliënt kiest eigen onderwerpen/thema’s voor een reis. Dit kunnen zowel fysieke, emotionele, psychische of relationele thema’s of klachten zijn.

Je leert o.a.:

 • Afstemmen in het kwantumveld
 • Wat energie is
 • Hoe ons energiesysteem in elkaar zit
 • Je leert over de overgang van het energetische naar het fysieke lichaam via de hormoonklieren
 • De KwantumReset, incl. verzamelpuntcorrectie
 • De KwantumReis
 • Je leert vaardigheden, zoals het formuleren van tekst ten behoeve van de Reis
 • Informatie te herleiden uit je observaties bij de cliënt tijdens de Reis
 • Je ervaart hoe je lekker in je vel komt en je leven in eigen hand kunt nemen en anderen hierin te begeleiden

Tot slot kun je werken aan je eigen transformatie tijdens de training!

Trainers: Marjolein van der Burgt en Alice van den Berg

Praktische informatie

De basistraining bestaat uit 3 hele dagen en 3 Zoomsessies, waarvan 2 tussen de trainingen in en 1 na de laatste trainingsdag. In deze Zoomsessies kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Data: Dinsdag 18 april, dinsdag 23 mei en dinsdag 20 juni 2023. De data van de Zoom sessies worden nog bekend gemaakt. Deze vinden plaats tussen de trainingen en na de 3e trainingsdag.

Vrijdag 6 oktober, vrijdag 10 november en vrijdag 8 december 2023.De data van de Zoom sessies worden nog bekend gemaakt. Deze vinden plaats tussen de trainingen en na de 3e trainingsdag.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Investering: € 975 (inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide syllabus)
Locatie: Volatile Nederland BV, Industrieweg 3, 8131VZ Wijhe
Max. 10 deelnemers.

Inschrijven

Reacties zijn gesloten.