Ervaringen KwantumKracht Vitaliteit

Geweldige training gegeven door 2 geweldig kundige dames. Tijdens deze training leer je jezelf weer in balans te brengen. Met deze “tools” in handen kun je er thuis ook mee aan de slag. Ik ben zelf iedere keer weer verbaasd. Eén van de mooiste cadeaus voor jezelf!
Greetje

Ik heb 3 dagen genoten van de training. Jullie zijn een goed duo en vullen elkaar mooi aan. Het meest waardevol vind ik de kracht van de gedachten, hoe je gedachten je kunnen beïnvloeden. Negatieve gedachten vs positieve gedachten. De kwantumreizen vind ik ook zo waardevol. Ik vond de praktische oefeningen, het tekenen en de gesprekken erg fijn. Ik voelde me veilig en kon mezelf zijn. Ik ben heel benieuwd wat de training mij op langer termijn gaat opleveren. Ik merk nu dat ik de reis en de reset graag wil doen maar vaak lukt het niet qua tijd op een dag. Maar het zit wel in mijn hoofd. Hopelijk kan ik over 3 maanden zeggen dat het me wel regelmatig gelukt is. 
Kirsten te Welscher

Marjolein en Alice hebben een mooie training neergezet. Er was een fijne sfeer in de groep, en de training werd mooi opgebouwd met fijne oefeningen. De Kwantum Reset en Kwantum Reis werden door de deelnemers verschillend beleefd: soms bracht het rust, soms bracht het een lichamelijke ervaring en soms een ervaring in de innerlijke belevingswereld. Ieder had dus zijn eigen resultaat. Het was mooi om deel uit te mogen maken van deze trainingsgroep. Dank hiervoor.
Anoniem

Ik heb meer inzicht in de stressbronnen gekregen, maar ook over kwantumveld en chakra’s: wat het is en wat het doet. Vooral de KwantumReis en Reset op de chakra’s brengen snel meer rust en meer helderheid. Dat is fijn. Regelmatig doen is wel belangrijk; ik doe ca. 2x per week.
Sandra

Het effect van de diverse oefeningen/methoden hebben indruk gemaakt, zowel de Reis als de Reset maar ook de beeldende opdrachten en de andere ervaringsgerichte oefeningen.
Ik heb geleerd dat er meer is dan ons lijf, dus de mogelijkheid om verbinding te maken met het kwantumveld. Ik heb met name veel gevoeld in het lijf en zo af en toe zag ik ook daadwerkelijk wat. Ik heb nadien wel een vorm van rust ervaren, maar ik moet het nog meer tijd geven en meer oefenen om mogelijk nog meer stabiliteit/ vitaliteit te ervaren.
Ilze

De training KwantumKracht Vitaliteit doet je nadenken over stressfactoren in je leven en maakt je bewust. Vervolgens leer je onbewuste processen onderzoeken en helen.

Hele fijne training waarbij je een fijne balans hebt tussen theorie en praktijkopdrachten. De prettige open sfeer stelt je in staat veel te leren en groeien. Bedankt Alice & Marjolein!
Mevrouw Snijders

Fijn dat ik de KwantumReis nu zelf kan maken. Ook toe te passen als (dagelijkse) oefening om tot mezelf en ontspanning te komen. Duidelijke uitleg, veel rust & ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.
Femmy

De training KwantumKracht Vitaliteit doet je nadenken over stressfactoren in je leven en maakt je bewust. vervolgens leer je onbewuste processen onderzoeken en helen.
Anoniem

Een aanrader voor iedereen die zichzelf belangrijk genoeg vindt. Een cursus gegeven door Alice en Marjolein, die je weten te inspireren.
Anoniem

Ik kwam zonder verwachting. De training heeft mij verrast, ontroert en mij veel geleerd en duidelijk gemaakt. Het heeft me rust gegeven en waardevolle dingen geleerd.
Anoniem

Heerlijk om 3 dagen met jezelf en je eigen ontwikkeling bezig kan. Fijn dat jullie je kennis en ervaringen met ons deelden en vooral jullie professionaliteit. Ik heb nu tools en ervaringen om mee aan de slag te kunnen. Heb waardevolle inzichten gekregen door jullie en de groep.
Anoniem

Ik heb meer duidelijkheid over waar ik aan kan werken. Rust en nieuwe waardevolle dingen geleerd.
Anoniem

Wat deelnemers over de trainers zeggen:

Lief, opmerkzaam en duidelijk. Professioneel.

Met weinig woorden iemand verder helpen.

Aandacht voor iedereen.

Rust en duidelijke uitleg.

Kennis, vertrouwen, individuele tijd en tips, ontspannen sfeer creëren, down to earth.

Deelnemers blikken terug een half jaar na de training KwantumKracht Vitaliteit

Een half jaar na onze eerste training KwantumKracht Vitaliteit hebben we onze deelnemers opnieuw benaderd en een aantal vragen gesteld. Ook hebben we ze de spanningsmeter, die ze voor het begin van de training hadden ingevuld, opnieuw laten invullen. De spanningsmeter meet de balans tussen werk- en leefdruk en veerkracht. Uit de scores bleek dat er bij allemaal meer balans en ontspanning is ontstaan.

Tijdens de training hebben deelnemers geleerd om via de ChakraReset hun chakra’s op te schonen en in balans te brengen. Daarnaast hebben ze de KwantumReis geleerd, om op een zachte manier transformatie te brengen in thema’s en alledaagse stress. Deelnemers gebruiken na een half jaar nog steeds beide tools. De een heeft meer voorkeur voor de ChakraReset, de ander voor de KwantumReis.

Wat is er na de training KwantumKracht Vitaliteit in je leven veranderd?

 • Het vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel is zo gegroeid.
 • Het brengt me vertrouwen. Ik heb nu tools om mijzelf te helpen en dat is goud waard.
 • Het helpt het me om meer bij mijzelf te blijven.
 • Zelfvertrouwen.
 • Ik merk dat ik meer energie heb gekregen en veel stabieler in het leven sta. Ik laat me niet meer zo snel van de wijs brengen.
 • Ik merk dat ik makkelijker “uit” mijn hoofd ga.
 • Rustiger. Ik slaap beter en heb meer energie.
 • Kwantumkracht heeft mij meer ontspanning gegeven en mij daardoor verrijkt. Ik denk dat het ook positief heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen en aan hoe ik in mijn vel zit.

Hoe kijken deelnemers terug op de training? Wat is ze het meest bijgebleven?

 • Ik kijk op de training terug met het gevoel dat ik een waardevolle tool in handen heb gekregen waar ik heel veel mee kan.
 • Dat jullie alles op gevoel deden. Dat er geen tijd was. Het kwam zoals het kwam. Het was relaxed. Jullie stemden ook steeds met elkaar en ons af. Iedereen kon zijn.
 • De oefeningen die we deden en hoe je intuïtief iets doet en dat zoveel zegt. Dat een ander daar al wat uit kon halen en mooie feedback op kon geven. Je elkaar zo kon bemoedigen, steunen en nieuwe inzichten geven. Jullie rol vond ik daarin ook heel mooi. De groepjes zelf bezig laten, soms luisteren en inhaken. En zo ook individueel.
 • Wat mij met name is bijgebleven zijn de tekeningen die we hebben gemaakt. Ik was erg verrast wat er uit de tekening blijkt en dit weer meer inzicht geeft. De zienswijzen van iedereen vond ik waardevol om te horen. 
 • De ChakraReset en hoe fris ik mij daarna voelde. Maar eigenlijk ook de mensen die er waren. Ik kijk met veel positieve gevoelens terug. Het was een fijne omgeving en ik vond het leuk om de andere dames te ontmoeten.
 • Ik kijk er met een warm gevoel op terug. Het is waardevol om zoiets voor jezelf te doen en dat maakt me trots.
 • De training heeft mijn ogen steeds meer geopend en dat ik op een andere manier naar mijzelf en anderen kan kijken. De samenstelling was ook mooi. Verschillende soorten mensen met ieder zijn eigen ding en toch was er verbondenheid en herkenning. De daginvulling vond ik goed. Veel variatie en via verschillende wegen inzicht krijgen.
 • Wat ik mooi vind, is dat jullie beiden oprecht bezig zijn met ons allemaal en deze aandacht ook heel goed konden verdelen. Dat vind ik een compliment waard. 

Minpunt: dat de training afgelopen was 😉

Reacties zijn gesloten.