Ervaringen deelnemers

Meer energie en rust

Na elk behandeling had ik meer energie, meer rust in mijn lijf/hoofd, meer inzichten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik beter slaap, meer rust ervaar en met beide benen op de grond sta. Zeker een aanrader als je kampt met klachten waar je al een tijdje mee kampt en niemand anders soelaas heeft geboden. Het gaat je enorm veel opleveren. Er wordt oprecht geluisterd en je krijgt mooie inzichten.
Gert D.

Verbetering van klachten

Mijn belevingservaring tijdens de reset:
Ik kwam tijdens de reset helemaal in de rust. Ik kreeg een hele rustige ademhaling en ondertussen héél licht op de achtergrond hoorde ik Alice praten en volgde ik wel bewust alles wat ze zei. Het hele lichaam wordt gereset, alle chakra’s en auralagen worden weer op de juiste plaats gezet en dat is ook wat ik voelde na de behandeling. Ik voelde me heel rustig en relaxed en meer in balans. Onvoorstelbaar wat voor groot effect deze behandeling geeft!

Mijn belevingservaring tijdens mijn reis:
De 3 reizen die ik heb gemaakt, waren voor mij een hele bijzondere ervaring. Mijn belevingservaring was vooral verwondering over wat er gebeurde en voorbij kwam tijdens de reis. Bij 1 reis werd ik door Alice begeleid en de anderen gingen in stilte voorbij. Maar ik voelde wel dat er veel gebeurde in mijn lichaam. Na de reizen was ik een paar dagen moe en emotioneel, daarna kwam vooral de rust.

Wat de behandelmethode KwantumKracht mij heeft opgeleverd:
De KwantumKracht heeft mij vooral veel rust gebracht, maar ook mijn lichamelijke klachten zijn grotendeels verbeterd. En het heeft veranderingen in mijzelf in gang gezet waar ik zelf al jaren tegen aan liep, maar wat mij maar niet lukte om dit te veranderen.
M, 55 jaar

Vergeven en loslaten van jeugd

Mijn belevingservaring tijdens de reset:
De mentale en fysieke “ruimte” die ik ervaarde na het vrijgeven en vergeven aan personen en situaties van (heel) oude stukken uit mijn vroege jeugd en latere leven.

Mijn belevingservaring tijdens mijn reis:
Het loslaten door schokken, trillingen, het ervaren van oude situaties in een heel veilige omgeving waarvan ik dacht dat ik deze al lang verwerkt had. Heel bijzonder hoe Alice de vinger op nogal wat zere plekken legde. 

Wat de behandelmethode KwantumKracht mij heeft opgeleverd:
Het inzien van zuiverheid met name naar mijzelf. Mijn gevoel waarnemen wat een negatieve situatie met mij doet en dit herkennen, erkennen, vergeven om deze tijdig te transformeren, zodat de belasting niet in mijn systeem blijft zitten/hangen. Tijdens de sessie(s) heb ik heel duidelijk het destructieve effect hiervan ervaren. Mijn (verhoogde) bloeddruk is momenteel redelijk onder controle en mijn heftige huidklachten zijn zo goed als verdwenen. Ik ervaar meer (zeer gewenste vrijheid) in mijn lichaam. Hiervoor ben ik zeer dankbaar!
Ans, 66 jaar

Weer aan het werk

Mijn belevingservaring tijdens de reset:
Indrukwekkend. Fysieke reactie: rillen, schudden, koud en tranen. Letterlijk loslaten.

Mijn belevingservaring tijdens mijn reis:
De thema’s van de reizen die ik gemaakt heb waren verschillend, maar iedere keer gebeurde er lichamelijk en emotioneel van alles

Wat de behandelmethode KwantumKracht mij heeft opgeleverd:
Ik ben weer aan het werk, ben een opleiding gestart en ook daarbuiten onderneem ik steeds meer. Ik zit lekkerder in m’n vel: meer energie, minder spierpijn en vaker warme handen. 
Sharon, 32 jaar

Fijne zachte liefde naar mezelf

Na een KwantumReset:
De eerste dag was heel licht en helder, zacht. De 2 dagen erna heel moe, misselijk, hoge hartslag, zweten, veel naar de wc, maar nu wat meer rust. Voel dat het verleden niet meer aan me trekt. Dat ik nu leef, plannen maak, maar wel mezelf opnieuw ontdekken, dit is wie ik nu ben, zonder al die ballast en veroordelingen.
In alles voel ik meer liefde. De harde schil is er af. De last en zwaarte van schuldgevoel. Nu mag ik groeien en mezelf voeden met die fijne zachte liefde. 
Je hebt t zo fijn gedaan… durfde mijn emoties onder de ogen te komen zonder dat ze me overspoelde… door hoe jij alles weer op de goeie plek zette.
Zou het zo nog een keer willen doen 🙂
Dankjewel Marjolein. Ik geloof nu dat alles in mij is, alles wat ik nodig heb🙏🏼

Reacties zijn gesloten.