KwantumKracht Vitaliteit

Deze 3-daagse KwantumKracht training is bedoeld voor iedereen die wilt investeren in zichzelf en zijn/haar gezondheid en welzijn. In de training KwantumKracht Vitaliteit leer je, vanuit eenvoud, te werken met het kwantumveld op je eigen energiesysteem. Je werkt aan je eigen vitaliteit en ‘schudt’ de opgebouwde (dagelijkse) stress of spanning in je lichaam van je af. Zo kom je beter in balans, lekkerder in je vel en ervaar je meer rust en ruimte in je leven.

Vitaliteit gaat over de mate waarin je energie en levenskracht hebt in je leven. Hoe vitaler je bent, hoe gezonder je bent en hoe meer kracht en weerbaarheid je hebt op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak om in het leven te staan. Met onze methode leren we je hoe je hier zelf invloed op kunt hebben, op een eenvoudige en ontspannen manier!

Inhoud training KwantumKracht Vitaliteit

In deze training leer je werken met en vanuit het kwantumveld via de chakra’s en via een KwantumReis, twee onderdelen van de behandelmethode KwantumKracht.

Chakra’s

Je leert je chakra’s o.a. op te schonen, op de juiste plek te zetten en in balans te brengen, waarmee je het energiesysteem opschoont. Daarmee beïnvloed je indirect de werking van alle orgaansystemen. Binnen het menselijke energiesysteem werkt KwantumKracht met:

 • De 13 chakra’s: stuitchakra, geslachtsklierenchakra, zonnevlechtchakra, miltchakra, hartchakra, thymuschakra, keelchakra, kosmisch doorstromingschakra, derde oogchakra, epifysechakra, kruinchakra, transformatiechakra en transmutatiechakra

Dit deel van het energiesysteem communiceert naar buiten met de lagen van je energiesysteem, de zogenoemde auralagen of energieveld. De chakra’s staan nauw in contact met de energiebanen, binnen de Chinese Geneeskunde ook wel bekend als meridianen. Zo activeer je de werking naar de hormoonklieren: bijnieren, eierstokken/testikels, alvleesklier, thymus, schildklier, hypofyse en epifyse.

KwantumReis

Doel van de Reis is het menselijke systeem, wat vanuit holistisch uitgangspunt lichaam, geest en ziel is, stress of terugkerende gedragspatronen, veroorzaakt door trauma’s, gebeurtenissen en/of onverwerkte emoties, op te laten ruimen. En nieuwe gevoelens en nieuwe levenspatronen in te zetten vanuit een zachte transformatie. Je kiest je eigen onderwerpen/thema’s voor een Reis. Dit kunnen zowel fysieke, emotionele, psychische of relationele thema’s of klachten zijn.

In de training leer je o.a.:

 • Wat het kwantumveld is
 • Verbinding maken met kwantumveld
 • Voor jezelf werken vanuit het kwantumveld
 • Wat energie is
 • Hoe ons energiesysteem in elkaar zit
 • Je leert over de overgang van het energetische naar het fysieke lichaam via de hormoonklieren – connectie met de orgaansystemen
 • Chakra’s schoonmaken, op de juiste plek te zetten, in de juiste richting te laten draaien
 • De KwantumReis, een tool om o.a. problemen en issues met mensen om je heen op een andere manier te benaderen
 • Je leert vaardigheden, zoals het formuleren van tekst ten behoeve van de Reis
 • Reacties en sensaties van je lichaam te interpreteren
 • Hoe je lekker in je vel komt en je leven in eigen hand kunt nemen
 • Tot slot kun je werken aan je eigen transformatie tijdens de training en ervaringen met andere deelnemers uitwisselen!

Tijdens de training ga je aan de gang met je eigen vitaliteit en wat dit ondermijnt. Je krijgt inzicht in jouw stressfactoren, alsook je bezieling. Daarnaast leer je KwantumKracht inzetten voor transformatieprocessen en heling. Een waardevolle investering voor jezelf voor de rest van je leven!

Praktische informatie

De training KwantumKracht Vitaliteit bestaat uit 3 hele dagen waar een steeds twee-drie weken tussen zit.

Data: Zondag 25 februari, zondag 10 maart en zondag 7 april
Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)
Trainer: Marjolein van der Burgt
Investering: € 497 (inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide syllabus)
Max. 6 deelnemers

Data: Vrijdag 15 maart, vrijdag 12 april en vrijdag 3 mei 2024.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Locatie: Volatile Nederland BV, Industrieweg 3, 8131VZ Wijhe
Trainer: Alice van den Berg
Investering: € 497 (inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide syllabus)
Max. 8 deelnemers

Data: Zaterdag 8 juni, zaterdag 22 juni en zaterdag 6 juli
Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)
Trainer: Marjolein van der Burgt
Investering: € 497 (inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide syllabus)
Max. 6 deelnemers

De training wordt ook op aanvraag gegeven.

Reacties zijn gesloten.