KwantumKracht Vitaliteit

Deze 3-daagse KwantumKracht training is bedoeld voor iedereen die wilt investeren in zichzelf en zijn/haar gezondheid en welzijn. In de training KwantumKracht Vitaliteit leer je, vanuit eenvoud, te werken met het kwantumveld op je eigen energiesysteem. Je werkt aan je eigen vitaliteit en ‘schudt’ de opgebouwde (dagelijkse) stress of spanning in je lichaam van je af. Zo kom je beter in balans, lekkerder in je vel en ervaar je meer rust en ruimte in je leven.

Vitaliteit gaat over de mate waarin je energie en levenskracht hebt in je leven. Hoe vitaler je bent, hoe gezonder je bent en hoe meer kracht en weerbaarheid je hebt op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak om in het leven te staan. Met onze methode leren we je hoe je hier zelf invloed op kunt hebben, op een eenvoudige en ontspannen manier!

Inhoud training KwantumKracht Vitaliteit

In deze training leer je werken met en vanuit het kwantumveld via de chakra’s en via een KwantumReis, twee onderdelen van de behandelmethode KwantumKracht.

Chakra’s

Je leert je chakra’s o.a. op te schonen, op de juiste plek te zetten en in balans te brengen, waarmee je het energiesysteem opschoont. Daarmee beïnvloed je indirect de werking van alle orgaansystemen. Binnen het menselijke energiesysteem werkt KwantumKracht met:

 • De chakra’s: stuit-, geslachtsklieren-, zonnevlecht-, hart-, keel-, derde oog- en kruinchakra

Dit deel van het energiesysteem communiceert naar buiten met de lagen van je energiesysteem, de zogenoemde auralagen of energieveld. De chakra’s staan nauw in contact met de energiebanen, binnen de Chinese Geneeskunde ook wel bekend als meridianen. Zo activeer je de werking naar de hormoonklieren: bijnieren, eierstokken/testikels, alvleesklier, thymus, schildklier, hypofyse en epifyse.

KwantumReis

Doel van de Reis is het menselijke systeem, wat vanuit holistisch uitgangspunt lichaam, geest en ziel is, de kans te gunnen stress of terugkerende gedragspatronen, veroorzaakt door trauma’s, gebeurtenissen en/of onverwerkte emoties, op te ruimen. En nieuwe gevoelens en nieuwe levenspatronen in te zetten vanuit een zachte transformatie. Je kiest je eigen onderwerpen/thema’s voor een Reis. Dit kunnen zowel fysieke, emotionele, psychische of relationele thema’s of klachten zijn.

In de training leer je o.a.:

 • Wat het kwantumveld is
 • Verbinding maken met kwantumveld
 • Voor jezelf werken vanuit het kwantumveld
 • Wat energie is
 • Hoe ons energiesysteem in elkaar zit
 • Je leert over de overgang van het energetische naar het fysieke lichaam via de hormoonklieren – connectie met de orgaansystemen
 • Chakra’s schoonmaken, op de juiste plek te zetten, in de juiste richting te laten draaien
 • De KwantumReis, een tool om o.a. problemen en issues met mensen om je heen op een andere manier te benaderen
 • Je leert vaardigheden, zoals het formuleren van tekst ten behoeve van de Reis
 • Reacties en sensaties van je lichaam te interpreteren
 • Hoe je lekker in je vel komt en je leven in eigen hand kunt nemen
 • Tot slot kun je werken aan je eigen transformatie tijdens de training en ervaringen met andere deelnemers uitwisselen!

Tijdens de training ga je aan de gang met je eigen vitaliteit en wat dit ondermijnt. Je krijgt inzicht in jouw stressfactoren, alsook je bezieling. Daarnaast leer je KwantumKracht inzetten voor transformatieprocessen en heling. Een waardevolle investering voor jezelf voor de rest van je leven!

Trainers: Marjolein van der Burgt en Alice van den Berg

Praktische informatie

De training KwantumKracht Vitaliteit bestaat uit 3 hele dagen waar een steeds twee weken tussen zit.

Data: Zaterdag 18 maart, zaterdag 1 april en zaterdag 15 april 2023.
Woensdag 27 september, woensdag 11 oktober en woensdag 1 november 2023.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Investering: € 497 (inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide syllabus)
Locatie: Afhankelijk van het aantal deelnemers is de locatie in Wijhe of Berkum (Zwolle)
Max. 12 deelnemers.

Ervaringen KwantumKracht Vitaliteit

Hele fijne training waarbij je een fijne balans hebt tussen theorie en praktijkopdrachten. De prettige open sfeer stelt je in staat veel te leren en groeien. Bedankt Alice & Marjolein!
Mevrouw Snijders

Fijn dat ik de KwantumReis nu zelf kan maken. Ook toe te passen als (dagelijkse) oefening om tot mezelf en ontspanning te komen. Duidelijke uitleg, veel rust & ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.
Femmy

De training KwantumKracht Vitaliteit doet je nadenken over stressfactoren in je leven en maakt je bewust. vervolgens leer je onbewuste processen onderzoeken en helen.
Anoniem

Een aanrader voor iedereen die zichzelf belangrijk genoeg vindt. Een cursus gegeven door Alice en Marjolein, die je weten te inspireren.
Anoniem

Ik kwam zonder verwachting. De training heeft mij verrast, ontroert en mij veel geleerd en duidelijk gemaakt. Het heeft me rust gegeven en waardevolle dingen geleerd.
Anoniem

Heerlijk om 3 dagen met jezelf en je eigen ontwikkeling bezig kan. Fijn dat jullie je kennis en ervaringen met ons deelden en vooral jullie professionaliteit. Ik heb nu tools en ervaringen om mee aan de slag te kunnen. Heb waardevolle inzichten gekregen door jullie en de groep.
Anoniem

Wat deelnemers over de trainers zeggen:

 • Lief, opmerkzaam en duidelijk. Professioneel.
 • Met weinig woorden iemand verder helpen.
 • Aandacht voor iedereen.
 • Rust en duidelijke uitleg.
 • Kennis, vertrouwen, individuele tijd en tips, ontspannen sfeer creëren, down to earth.

Reacties zijn gesloten.