Ervaringen KwantumKracht Basis

Bij de kern komen

Ik ben erg blij dat ik deze training ben gaan doen. Wat bijzonder en verrassend, wat er gebeurt met een KwantumReset en/of Reis. Het is niet altijd uit te leggen, maar daar gaat het uiteindelijk ook niet om. Het gaat er om, wat het doet en wat je er mee opruimt. Dat laatste kan ik over meepraten, omdat mijn ervaring met de KwantumReis bij mij heel veel deed mbt een blokkade bij mijn keel/uitspreken, waar ik mijn hele leven al last van heb. Naar mijn idee, had ik daar wel al het een en ander aan gedaan wat nog niet hielp. Door de Reis, heb ik het gevoel dat we bij de kern zijn gekomen, waardoor het uit mijn systeem is. Hoe fijn is dat!

Bij mijn oefenpersonen waren de belevingen verschillend en dat is dan ook wel weer mooi om te zien dat het voor een ieder anders is, maar wel zijn ‘werk’ doet.

De training is goed uitgelegd en fijn door het praktisch te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Het smaakt nu al naar meer…op naar de volgende!
Geeske Broekert

Verwondering en warme sfeer

Tijdens deze training leer je vol verwondering hoe je gaat werken in het kwantumveld en wat voor mogelijkheden dat biedt voor jezelf en voor je cliënten in je praktijk. De cursus biedt veel informatie en is heel toepasbaar en praktisch. Alice en marjolein geven de lessen vol enthousiasme en in een warme sfeer.
M.J

Wat de deelnemers over de trainers zeggen:

Alice en Marjolein, jullie zijn beiden super enthousiast en dat stralen jullie uit en dat geeft mij heel veel energie. De uitleg kwam heel duidelijk over en d.m.v de PowerPoint en filmpjes kwam het nog beter over. Ik heb van deze dagen genoten in alle opzichten. Qua leerzaamheid, maar ook de verbondenheid en de sfeer voelde heel goed aan. 

Tops voor jullie beiden: aandacht voor ieders proces en vragen. Het gevoel van veiligheid. Daarnaast goede tips hoe het aan te pakken/te doen. Jullie zorgen beiden voor een veilige omgeving.

Ik vind jullie beide heel erg enthousiast en bevlogen, dit straalt door op de cursus. Marian

Reacties zijn gesloten.