KwantumKracht Waarneming

De training KwantumKracht Waarneming is het vervolg op de KwantumKracht Basistraining waarin je o.a. leert informatie te ontvangen van het Kwantumveld en hoe dit toe te passen tijdens een KwantumKracht Reset of Reis.

Inhoud training KwantumKracht Waarneming

In deze training leer je nog meer vertrouwd te raken met het uitdiepen van de mogelijkheden van de Reset en de Reis en het toepassen van de eerste interventies vanuit het contact met het Kwantumveld. Je leert o.a.:

 • Openen en afstemmen van je pijnappelklier voor een optimale ontvangst van informatie vanuit het Kwantumveld
 • Oefeningen om je pijnappelklier te activeren
 • Oefeningen om informatie uit het kwantumveld waar te nemen
 • Je leert welke informatie en energieën je kunt tegenkomen in de verschillende auralagen en chakra’s, waaronder niet-eigen energieën, voorwerpen, vloeken, enz.
 • Je leert de juiste vragen te stellen om informatie te krijgen
 • Je leert de informatie die je ontvangt te interpreteren, afgestemd op je cliënt

KwantumReset

Het doel van de KwantumReset waarneming is wederom het energiesysteem opschonen, blokkades opheffen en balans brengen. Je leert helder te krijgen welke blokkades er zijn in de aura en chakra’s en daarmee de werking van alle orgaansystemen via de hormoonklieren. Belangrijker nog, wat hier emotioneel ten grondslag ligt. Je leert o.a.:

 • De aura: welke verstoringen/blokkades/sabotage of anders je tegen komt bij de lagen – astraal, etherisch, emotioneel, mentaal en spiritueel. En dit kunnen interpreteren.
 • De chakra’s: welke verstoppingen/verschuivingen/verkeerde draairichtingen/ te snel/te traag of anders invloed kan hebben op stuitchakra, geslachtsklierenchakra, zonnevlechtchakra, miltchakra, hartchakra, thymuschakra, keelchakra, kosmisch doorstromingschakra, derde oogchakra, epifysechakra, kruinchakra, transformatiechakra en transmutatiechakra en dit kunnen duiden.
 • Verzamelpunt: welke gevolgen er kunnen zijn als het verzamelpunt is verschoven, als de lens niet op de juiste plek staat of als de lens niet schoon is.
 • Verdieping op de energiebanen (meridianen) en het inzetten van de mogelijkheden hiervan voor jezelf.
 • Je leert je nog meer te bekwamen in de KwantumReset, incl. verzamelpuntcorrectie, het testen en helende bewegingen in te zetten.

KwantumReis

In de KwantumKracht Basistraining heb je geleerd wat het doel van de Reis is, nl. het menselijke systeem, wat vanuit holistisch uitgangspunt lichaam, geest en ziel is, oude levenspatronen op te laten ruimen en nieuwe gevoelens en nieuwe levenspatronen in te zetten vanuit een zachte transformatie. De cliënt kiest eigen onderwerpen/thema’s voor een Reis. Dit kunnen zowel fysieke, emotionele, psychische of relationele thema’s of klachten zijn. Je leert o.a.:

 • Informatie te ontvangen vanuit het Kwantumveld t.b.v. de Reis van je cliënt
 • De eerste interventies toe te passen na het ontvangen van informatie vanuit het Kwantumveld
 • Nog meer bekwamen in het formuleren van tekst ten behoeve van de Reis en nog meer mogelijkheden toe te passen voor het inzetten van de reis

Ook in deze training werk je aan je eigen transformatie!

Trainers: Marjolein van der Burgt en Alice van den Berg

Praktische informatie

Deze vervolgtraining bestaat uit 4 hele dagen en 4 Zoomsessies, waarvan 3 tussen de trainingen in en 1 na de laatste trainingsdag. In deze Zoomsessies kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Data: Vrijdag 19 januari, vrijdag 9 februari, vrijdag 8 maart en vrijdag 5 april 2024. De data van de Zoom sessies worden nog bekend gemaakt. Deze vinden plaats tussen de trainingen en na de 4e trainingsdag.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Investering: € 1275 (inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide syllabus)
Locatie: Volatile Nederland BV, Industrieweg 3, 8131VZ Wijhe
Max. 8 deelnemers.

Inschrijven

Reacties zijn gesloten.